perjantai 12. huhtikuuta 2013

Ikuisuusprojekti

Olen aloittanut virkkaamaan torkkupeittoa/päiväpeitettä afrikankukista, ohje esim täältä. Jotain 182 kukkaa tarvisi "oikeankokoiseen" peittoon, eli 171 jäljellä. :D Mutta ei tämän valmistumisella olekaan kiire.

Virkkuukoukku on Cloverin ergonominen 3,5. Kuvassa on myös Cloverin langankatjoja, jonka voisi ottaa vaikka lentokoneeseenkin mukaan. Kukkia ei ole vielä kostutettu ja muotoiltu, joten näyttävät vähän muotopuolilta, kukin omanlaiseltaan.

Tämmöiseen työhön saisi helposti tuhottua langanjämät, mutta halusin että peitosta tulee "tasalaatuinen", ainakin periaatteessa. Käsiala saattaa vaihdellakin, mutta ainakaan lankaa ei voi sitten syyttää. Lankana on Strompegarnin Silja (ihan ok), paitsi tumman ruskea on Vikingin Vilmaa (aivan ihana lanka! Tuntuu pehmoisemmalta kuin esim. tuo Silja tai Novitan 7 veljestä). Todennäköisesti leipäännyn jossain vaiheessa näihin väreihin, vaikka ihania ovatkin, ja lisään villin värisiä kukkia mukaan (vaikka keltaista, sinistä, pinkkiä tai jotain pätkävärjättyä..oisko ehdotuksia?). Anyhow, tämän projektin otan mukaan Ompelulaneille.

Mainostan vielä Käsityöbloggaajien ompelulaneja, lisätietoa täältä. Tulkaahan moikkaamaan!Lisäksi Royal-tuotteen blogissa arvotaan: *klike-di-klik*


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti