perjantai 3. huhtikuuta 2015

Tyttöjen tunika ja mekot

Kankaiden yö. <3 Edullisempia kankaita alemmilla postikuluilla. Salamatarjouksia, kilpailuja ja yhdessä fiilistelyä. Tällä kertaa ajankohta oli 13.-14.3.2015.

5-vuotiaani valitsi etukäteen Käpyseltä mieleisensä kankaan, Ninjaprinsessaa ja 3-vuotiaani Riivaleita. Molemmat luomua. Siis ne kankaatkin.
 
5-vuotias halusi Ninjaprinsessasta Peplum-paidan (OB 1/2015). Tämä ei ole meidän ensimmäinen Peplum, ja heti tiedettiin että kaava on ihan hitti. Pitääpä postata se ensimmäinenkin jossain välissä.
Nuoremmalla ei ollut tarkkaa vaatimusta, mitä haluaa Riivaleista. Testailin sitten uutta kaavaa. Tai vanhahan se on; On the road (OB 1/2013)- paidasta (98cm) muokkaamalla mekko rimpsuhelmalla. En uskaltanut suoraan Riivaleita alkaa leikkaamaan, joten otin kangasarkustani marinoituneen Keltamarja-luomutrikoon ja yhdistin siihen tilkut sahalaitaa ja tähtiä. Tästä tulikin niin mieluinen, ettei tyttö ole riisunut mekkoa ensimmäisen sovituksen jälkeen. Helma on siis vielä huolittelematta ja langat päättelemättä. Ja aluksi ei meinannut alkaa edes sovittamaan, kun ei muka tykännyt tuosta rimpsusta. :P


Riivaleiden rimpsuhelma on jotain kevyesti laskeutuvaa viskoositrikoota, mitä sattui arkusta löytymään. Sattumoisin oli samaa sävyä.Mekon taakse tuli pikku-Riivaleita. Tykkään.

Itselleni ostin Vaarallisilla vesillä- ja Dodo- jerseytä. Ne on vielä työn alla. Aioin tehdä niistä jonkin kivan kietaisumekon itselleni, mutta nyt tuntuu että ehkä sittenkin vauvalle bodeja (3 vauvaa kaveripiireihin saatu tämän vuoden ensimmäisten 3 kuukauden aikana), tai miehelle boxereita. En ole enää yhtään varma, mitä noista jerseyistä haluan tehdä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti