perjantai 3. huhtikuuta 2015

Synttärilahjanalle

Viime vuoden puolella 3-vuotta täyttävä tyttäreni halusi lahjaksi iiiiison vaaleanpunaisen nallen, jolla on musta nenä ja ilkeät silmät.
Noooh, en minä halunnut mitään painajaisnallea tehdä, joten korvasin ne ilkeät silmät napeilla.

Toiveena nallen koolle oli "Empun kokoinen". Eli se on sellainen iso koira, joka on isosiskon unikaveri. Niimpä saatoin käyttää Emppua mallina nallen vartalolle. Lainasin kirjastosta Nalleverstas-kirjan, jonka avulla piirsin pään kaavan.
Onneksi Eurokankaasta löytyi sopivaa vaaleanpunaista kangasta palalaarista kelpohintaan. Ja voi jestas että tuo on pehmeää! Korvissa ja tassuissa olevaa kangasta ostin pakalta, eikä se ihan halpaa ollut. Varsinkaan kun arvioin tarpeen ihan väärin ja ostin kangasta periaatteessa kokonaisen nallen verran. Pitänee joskus jollekin pienelle ommella valkonen nalle. "Aika tavaran kaupitsee", on joku sanonut.


Täytteeksi laitoin vanhasta tyynystä vanua. Nallen takapuolen kohdalle asettelin puuvillasta ompelemani irrallisen pussin, jonka täytin kuivalla puuroriisillä. Istuma-asento pysyy hyvin. Etutassut täytin melko kevyesti halimisen helpottamiseksi.  Nallen korkeus on n. 50cm, joten nallen syli on tarpeeksi suuri surujen poistamiseen ja turvan tuomiseen.

Nalle on ollut tosi mieluinen, vaikka siltä ne ilkeät silmät puuttuukin. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti