keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Kankaiden yön ompeluksia

Ostin kankaiden yönä tasan yhden kankaan: Pehemiältä Siskot-trikoota 1metrin verran 13 eurolla +postikulut. Ei paha. Aiemmin ehdin tilailemaan Paapiilta violettia Sammalpolkua ja Herttaista tuoreeltaan, kun väri ja kuviot iski niin kympillä. <3

Kuvien laatu on mitä on, koska ne on kännykällä näpsitty. Missähän meidän oikea kamera on?!


Kaavana on hyväksi todettu Ottobren Peplum (1/2015). Isompi on kokoa 110cm 119cm tytön päällä. Alkuvuodesta olin kaavaan merkinnyt että hihansuut ilman saumavaroja, mutta nyt leikkasin ne saumavarojen kanssa (aiemmissa peplumeissa alkaa hihat olemaan lyhyet, höh!). Silti olisi saanut hihanpituus olla ehkä koosta 116cm. Muuten peplum on mielestäni sopiva.


Pienempi on kokoa 98cm 104 senttisen tytön päällä. Lisäsin toisen helman, koska se selkästi lisää prinsessamaisuutta, mikä on ihan must tälle (pian) 4-vuotiaalle. Alempi helma on n.7cm pidempi. Jos tekisi vielä kolmannen helman, niin sitten tämä kävisi jo mekosta, luulisin.


Rauhallista yhteistä sovituskuvaa ei meinannut saada vasta kun tytöt pysähtyi isin tietokoneelta seuraamaan jotain peliä. :D Tässä näkyy tuon isomman peplumin hihanpituus vielä paremmin.Voi että nää on ihania kankaita!! Mieluisia minulle ja jälkikasvulle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti