maanantai 25. helmikuuta 2013

Puolipotkareita vauvalle

Nämä puolipotkarit olen surauttanut saumurilla aikoja sitten. Kaavana oli luullakseni Ottobre 4/2011(pitänee tarkistaa. Edit:tarkistettu, oikein muistin). Raidalliset ovat kokoa 68cm ja sydämelliset 74cm. Kummatkaan ei mahdu enää tyllerön päälle, mutta olivat korvaamattomia kuopuksen ollessa n.5kk. Sukkahousut oli auttamatta liian kireitä. Ja jos oli sopivat housut, niin sitten sukat puristi nilkoista. Ja täyspotkareissa tuli heti kuuma. Ja ilman sukkia tuli kylmä. Niin että nämä oli ihan must ennenkuin hän lähti liikkeelle ja vauvapyöreys tasoittui/katosi. Nämä ompelin siis ostettujen lisäksi.
Raitatrikoo kangasarkun perukoilta, samoin kaikki resorit.

Olen tehnyt samasta raitatrikoosta myös imetysmekon itselleni...Ja tätä trikoota on silti jäljellä vielä liikaa (siis että kehtaisi ostaa eriväristä raitatrikoota "tilalle")! Väri vaan on jotenkin...Tylsä. Siksi kirkkaat vyötärökaitaleet! Jollekin toiselle varmasti sopii hyvinkin, mutta minä en oikein musta-harmaista vaatteista perusta. Tai kuvio pitäisi ainakin olla "hieman" mielenkiintoisempi. Yritän siis miettiä jotain aplikaatio-opettelu-ompelusta, johon tämän lopun musta-harmaa-raitatrikoon saisi tuhottua.

Keltainen resori piti leikata irti (nopeampaa kuin purkaminen!:D), lyhentää muutamia senttejä ja saumuroida takaisin kiinni, koska materiaali olikin paljon lörpömpää kuin muut resorit. Niimpä vyötärökaitaleesta tuli hieman matalampi kuin muissa pöksyissä. Ei haitannut menoa! Kylläkin keltainen oli edelleen löysempi kuin muut, mutta pysyivät kuitenkin jalassa, joten saivat olla. Jalkapohja olisi saanut olla molemman kokoisissa vähän isompi. En tietenkään muistanut tätä isompia pöksyjä ommellessa. Minulla kengän koko 41 ja miehellä 47, joten mitä voi muksujen jaloista odottaa? ISOJA! :D
Sydäntrikoo Eurokankaan palalaarista

Tosi nopeat ja helpot ommella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti