tiistai 19. maaliskuuta 2013

Pikapuhde: Pöllökassi lahjaksi

Kälylläni oli tasakymppi-synttärit männä-viikonloppuna. Mielessäni oli pyörinyt eräänlainen pöllökassi. Kuten tavallista, aika läheni loppuaan ennen vierailua, joten ideaa piti yksinkertaistaa aika reilulla kädellä.

Kamalan epätarkka kuva! Sori! Mutta tästä näkee mallin -simppeli kauppakassi.
Kassi on sen kokoinen, että sinne mahtuu ainakin 4 kpl 1 litran maitopurkkia (meillä loppui purkit kesken testausvaiheessa, olisi saattanut mahtua enemmänkin). Saumat on ommeltu kahteen kertaan, että varmasti kestävät painaviakin ostoksia.

Lotta-käly tykkäsi pöllöistä kovasti jo ennen kuin siitä tuli muoti-ilmiö. Tyttöjen pipo- ja paitaompeluksista oli jäänyt sopivia pikku pöllöjä lentelemään ympäriinsä, joten ne oli nyt aika pyydystää ja testata samalla applikointia. Applikoiminen on ollut yksi niistä jutuista, jotka olen halunnut opetella jo pidemmän aikaa.


Ostin liimanauhaa (tms.) (n.10cm leveää) ja irtirevittävää tukikangasta Eurokankaasta ja sain kirjalliset ohjeet kaupanpäälle, kuinka niitä käytetään.


Sisäpuolelle jäi siis tuo irtirevittävä tukikangas, mutta kun se oli niin siististi siinä kiinni, niin en halunnut alkaa repimään sitä. Repiköön Lotta sitten, kun se alkaa häiritä.

Keltainen kangas on muutes kierrätetty. Se on Raahen aluesairaalan vanhoja verhoja! :D Minua huvittaa aina, kun ompelen sairaalan verhoista jotain. Myös ne Gult-koiran korvissa olen käyttänyt saman sairaalan verhona ollutta Marimekkoa. Lisäksi löytyy himmeästi hohtavaa harmaa-lila-sävyistä sairaalan verhoa, josta ajattelin ommella tytöillemme prinsessakruunut. Se on vielä tosin muhimis-asteella.

Ihanan keväisiä ilmoja, vaikka pakkanen paukkuukin! Aurinkoista päivää sinullekin!

1 kommentti:

  1. Minä ja kassi ollaan käyty jo useamman kerran kaupassa! Eikä oo tuo tukikangas vielä häirinnyt ainakaan, en edes muistanut että siellä on semmoinen.. :D

    VastaaPoista